Bezpłatne porady z zakresu kosmetologii i medycyny estetycznej

Serdecznie zapraszamy do skorzystania z darmowych porad z zakresu kosmetologii i medycyny estetycznej, których udziela w ramach wsparcia naszej fundacji – mgr kosmetolog Sylwia Parkita, która prowadzi swój gabinet SP Clinic przy ulicy Ignacego Paderewskiego 48/17 w Kielcach. W celu umówienia się na spotkanie z Panią Sylwią prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem telefonu 600-609-677. Podczas rozmowy prosimy o powołanie się na naszą Fundację. Poniżej kilka słów o Pani Sylwii oraz o zakresie jej specjalizacji.

Mgr Sylwia Parkita

W 2017 ukończyłam Wyższą Szkołę Ekonomii, Prawa i Nauk Medycznych im. Edwarda Lipińskiego uzyskując tytuł licencjata na kierunku kosmetologia, natomiast w 2019 ukończyłam na tej uczelni studia z wynikiem bardzo dobrym uzyskując tytuł magistra.

Swoją wiedzę zdobywała uczestnicząc w licznych szkoleniach, seminariach i konferencjach naukowych m.in. z obsługi profesjonalnych urządzeń kosmetycznych, laserów, technik przeprowadzania iniekcyjnych zabiegów np. z użyciem stymulatorów tkankowych, mezoterapii igłowej, mikroigłowej, lipolizy iniekcyjnej, kwasowych peelingów medycznych, oczyszczania wodorowego, infuzji tlenowej, pielęgnacji okolicy oka, powiększania ust, zastosowania toksyny botulinowej. Posiada kilkuletnie doświadczenie w zakresie kosmetologii i medycyny estetycznej, nieustannie podnosi swoje kwalifikacje i rozwija się zawodowo.

Od 2019 roku również szkoleniowiec specjalizujący się w zabiegach mezoterapii igłowej, mikroigłowej, lipolizy iniekcyjnej, technik podawania stymulatorów tkankowych. Do każdego klienta podchodzi indywidualnie starając się dobrać jak najlepszy zabieg do potrzeb skóry. Specjalistka w trychologii i kosmetologii estetycznej, osiąga bardzo dobre rezultaty w pracy z wiotkością skóry, zmarszczkami, trądzikiem, rozstępami, wypadaniem włosów.

Zakres specjalizacji :

• kosmetologia estetyczna