Bezpłatne porady w zakresie projektowania architektury oraz wnętrz

Serdecznie zapraszamy do skorzystania z darmowych porad i doradztwa w zakresie projektowania architektury oraz wnętrz (zakres porad nie dotyczy dekoratorstwa)

Naszymi ekspertami w tej specjalizacji są Marcin Gałuszka oraz Marcin Janus. Architekci oraz założyciele pracowni architektonicznej Frog Studio – pracowni, która działa na polskim rynku od wielu lat. Wieloletnie doświadczenie, interdyscyplinarne podejście przy użyciu najnowszych technologii, dbałość o detal oraz odpowiednie przeprowadzenie klienta przez cały proces projektowy od koncepcji, głębokich analiz funkcjonalnych przez odpowiedni i wyszukany dobór materiałów, kolorystyki po profesjonalne rysunki wykonawcze i wyceny wszystkich użytych materiałów u sprawdzonych producentów i nadzór autorski podczas realizacji stanowią o jakości pracowni Frog Studio i ugruntowanej pozycji na rynku.

Zakres specjalizacji:

Architektura , oraz architektura wnętrz – profesjonalne i kompleksowe projektowanie

W ramach współpracy z Fundacją, Frog Studio proponuje bezpłatne porady w zakresie architektury wnętrz – koncepcji układów funkcjonalnych, zmian aranżacyjnych, zmian układów architektonicznych, doradztwo w zakresie instalacji wewnętrznych, doradztwo w zakresie odpowiedniego przygotowania do ewentualnego kompleksowego projektu wnętrz lub architektury.

Porady udzielane w każdy pierwszy czwartek miesiąca w godzinach 14:00-15:30 oraz muszą być ustalone z minimum tygodniowym wyprzedzeniem pod numerem 731-012-244 lub mailowo as@frog-studio.pl w siedzibie pracowni – przy ulicy Bodzentyńskiej 10/204 w Kielcach.
Prosimy telefonować w godzinach pracy studia pon-pt w godz. 8:00-16:00 lub kontaktować się mailowo.

Zapraszamy.